Malerkurser: Art Studio Lillback


Picasso sagde: “Jeg leder ikke, jeg finder”

Individuel sparring, fra indtryk til udtryk
Jeg tilbyder individuel sparring, hvis du vil have hjælp til at komme videre med dine malerier og få råd og vejledning, så kan du nu bestille tid til 1-3 timers individuel undervisning.

Vil du være med til nogle farverige og forrygende timer, hvor vi giver slip på kontrollen samtidig med, at vi øver teknikker, der får et billede til at virke.

Pris: 250 kr. pr. time

Du tilmelder dig på telefon.nr 20187969 eller send en SMS, så kontakter, jeg dig.

Jeg indbyder til forrygende timer, hvor vi slår os løs og udtrykker os i en malerisk proces, hvor det handler om at bevæge sig ind i et unikt univers af farver og udtryksmuligheder.

Vi lægger “det pæne” på hylden og sætter det maleriske sprog i centrum. Du får tekniske fif, individuel sparring og bliver guidet i hele processen.
Øvede som uøvede er velkomne.

Hvis du er blevet nysgerrig, og har lyst til at være med, kan jeg fortælle dig, at du skal medbringe 2 lærreder af god kvalitet. 3-4 pensler i varierende størrelser + en alm. Malepensel 5-7 cm til bund på lærredet. Derudover et syltetøjsglas til vand.

Farverne medbringer jeg og du kommer ikke til at mangle din yndlingsfarve.

Weekendkurser:
Weekendkursus i akrylmaling efter aftale.

Pris: 1.200 kr.

vi sender “Pænheden” på ferie og er åbne overfor det, som opstår på lærredet. Vi skal ikke tænke, men lege. Jeg inviterer til at slippe kontrollen, når vi bevæger os ind i et unikt billedunivers af farver og udtryksmuligheder.

Min tilgang til det ethvert billede er, at det dynamiske og levende billede vokser frem, når facit ikke er givet på forhånd. Men selvfølgelig får du tekniske fif, individuel sparring, og bliver guided i hele processen.

Medbring 2-3 lærreder 60×80. Dine egne pensler og lysten til at eksperimentere.
Farverne medbringer jeg +mange særlige redskaber og medier til at løfte processen frem til det færdige billede. Og vigtigst af alt: vær ikke bange for at begå fejl undervejs. De vil føre dig til et bedre sted.

KOLLAGEMALERI
Efter aftale: 10 til 16
Pris: 600 kr.

Alle kan deltage også uden maleerfaring.
Du tilmelder dig på telefon.nr 20187969 eller send en SMS, så kontakter, jeg dig.
Kaffe/the inkluderet – medbring selv madpakke.

Du arbejder på MDF plader á 40×60 cm og får hjælp til at skabe en personlig historie og et udtryk. Du lærer at bemale pladen med tynde laserende lag, så du skaber dybde og et levende udtryk. Du lærer at anvende universalmedium, papmache, krakkelering og rust og eller coldwax. Alt sammen noget, der gør din kollage unik. Du får inspiration til at tilføje og integrere billedmateriale, foto, kopi af billede mv. neopastelfarver, tekstmateriale. Til sidst limes, sømmes noget, der gør dit værk tredimensionelt, f.eks et gl. smykke, en lås, irret kobber, (tænk på dig selv som en “Tingfinder” og medbring noget, der betyder noget for dig.

Så velkommen til en dag, hvor nøgleordene er inspiration og kreativt flow.
Medbring selv flade og lidt faste pensler og evt. små ting, fotos eller tekster, som du har lyst til skal indgå i dit unikke kollagemaleri.

På malerisk gensyn👩‍🎨Pia